Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Συστατικά
2 συσκευάσιες φτερούγες (περίπου 16 κομμάτια)
1 μικρό πορτοκάλι στυμένο                1 μικρό λεμόνι στυμένο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο                1 κ. γ. ρίγανη
1 κ. γ. κίμινο                                        1 κ. γ. μπούκοβο
1 κ. γ. πιπέρι                                       1 κ. γ. αλάτι
1 κ. σ. κάρυ                                         1 κ. σ. πάπρικα γλυκιά
2 κ. σ. μουστάρδα                              1 κ. σ. σουσάμι
Οδηγίες
Πλένουμε πολύ καλά τις φτερούγες και κόβουμε τις μύτες.
Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε στο μίγμα τις φτερούγες και σκεπάζουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες.
Αραδιάζουμε τις φτερούγες σε ταψάκι και ψήνουμε στο γκριλ περίπου 50 λεπτά
Καταναλώνονται πιο γρήγορα αν τις συνοδεψετε με κρύες μπύρες! Καλή σας όρεξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου