Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί

 12 μεγάλοι Ανθοί κολοκυθιών
12 κουτ. σουπ. (γλασέ) Ρύζι
3 κουτ. σουπ. Λάδι
1/2 ποτηράκι Νερό
Μαϊντανός
Δυόσμος
Μάραθος
3 μέτρια Κρεμμύδι(α)
1 κιλό ώριμες Ντομάτα(ες)

1. Αφαιρέστε το κοτσάνι που έχουν οι κολοκυθοανθοί και πλύντε τους καλά.

2. Ψιλοκόψτε σε ένα μπολ τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το δυόσμο, το μάραθο και τις ντομάτες.

3. Προσθέστε το λάδι, αλάτι και πιπέρι, το ρύζι και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε στο μίγμα το νερό.

4. Γεμίστε με το μίγμα τους ανθούς και τοποθετήστε τους σε πυρίμαχο σκεύος, κλείνοντας το άνοιγμα τους. Ρίξτε και ένα ποτήρι νερό.

5. Ψήστε τους στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου