Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΑΛΜΙ

Συστατικά
1 κουνέλι περίπου 1 1/2 κιλό σε μερίδες
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
500 γρ ντομάτα στον τρίφτη (εμπορίου)
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
2 μέτρια κρεμύδια τριμμένα
1 ποτηράκι (κρασιού) κόκκινο κρασί ημίγλυκο
2-3 φύλλα δάφνη
αλάτι, πιπέρΙ
Οδηγίες
Πλένουμε τα κομμάτια του κρέατος καλά.
Σε γάστρα που σκεπάζει βάζουμε το κουνέλι, το κρεμμύδι, το σκόρδο την ντομάτα, το κρασί, το ελαιόλαδο, τη δάφνη, και αλατοπιπερώνουμε.
Κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε το φαγητό για 2 ώρες περίπου στο φούρνο στους 180 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου