Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μαγιονέζα

1 κουταλιά Γάλα
1/4 φλιτζανιού Ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι Μουστάρδα ντιζόν
1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο
1/4 φλιτζανιού Σπορέλαιο
3 κουταλάκια Χυμός λεμονιού
1 Κρόκος(οι) αυγού

Χτυπήστε στο μπλέντερ τον κρόκο, το λεμόνι, το σκόρδο και τη μουστάρδα να γίνουν κρέμα. Προσθέστε λίγο λίγο, και ενώ το μπλέντερ γυρίζει, τα λάδια ανακατωμένα. Ανακατώστε και το γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου