Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Κρεμμυδάκια του στιφάδου με πανσέτα

Συστατικά συνταγής
150 γρ. χοιρινή πανσέτα κομμένη σε πολύ μικρά κυβάκια
500 γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο
4- 5 ξερά φυλλαράκια φασκόμηλο
1 φλιτζάνι νερό
Θαλασσινό αλάτι
Οδηγίες συνταγής

Ζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε την πανσέτα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το φασκόμηλο και δυναμώνουμε της φωτιά μέχρι αυτά να αποκτήσουν ένα βαθύ καφέ χρώμα.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, το νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά μέχρι τα κρεμ μύδια να γίνουν τρυφερά και να χυλώσουν.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου