συμβουλη απο Τζουλια (πρακτορειο PORFYRA ) . Πριν το ψησιμο αντι για το ζεματισμα βαζουμε σε ενα μπολ ενα λιτρο νερο και λιγη σοδα. φορωντας γαντια βουταμε τα brezel για μετα τα βαζουμε στο ταψι . με αυτο καταφερνουμε να εχουμε το ομορφο καφετι χρωμα των brezel . ευχαριστω Τζουλια
συμβουλη απο Τζουλια (πρακτορειο PORFYRA ) . Πριν το ψησιμο αντι για το ζεματισμα βαζουμε σε ενα μπολ ενα λιτρο νερο και λιγη σοδα. φορωντας γαντια βουταμε τα brezel για μετα τα βαζουμε στο ταψι . με αυτο καταφερνουμε να εχουμε το ομορφο καφετι χρωμα των brezel . ευχαριστω Τζουλια
ΑπάντησηΔιαγραφή