Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μανιτάρια Αλά Κρεμ

Υλικά:
1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
προαιρετικά ψιλοκομμένο μπέϊκον
Τρόπος παρασκευής
Πλένετε πολύ καλά τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβετε
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι
Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε μέχρι να γίνει διάφανο. Εδώ εάν θέλετε ρίχνετε και το μπέϊκον
Προσθέτετε τα μανιτάρια. Αυτά θα βγάλουν νερό, οπότε τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το νερό να εξατμιστεί
Προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι
Μόλις το νερό από τα μανιτάρια εξατμιστεί, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να πάρει μία βράση μέχρι να πήξει
Σερβίρετε αμέσως
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου