Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πικάντικα Κρουτόν

Υλικά:
1 κουταλάκι καυτερή Πάπρικα
1/2 φραντζόλα (400 γρ.) άσπρο Ψωμί
λίγο Λάδι
1 κουταλιά Μυρωδικό καγιούν
1/2 κουταλάκι Πιπέρι καγιέν
Τρόπος παρασκευής
Αφαιρέστε την κόρα από το ψωμί και κόψτε το κύβους 3 εκ. Αλείψτε τους κύβους με λίγο λάδι και πασπαλίστε τους με τα μπαχαρικά ανακατωμένα. Βάλτε τα κρουτόν μια στρώση σε ένα ταψί. Ψήστε τα σε μέτριο φούρνο περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν σ' όλες τις πλευρές και να τραγανίσουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου