Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ

  
Υλικά 
 125γρ κουβερτούρα

1 ½ κούπα χυμό πορτοκάλι

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

5 φύλλα μέντας
Διαδικασία

Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φύλλα μέντας.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και την ψιλοκομμένη μέντα.
Μόλις ο χυμός αρχίζει να βράζει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια. Ανακατεύουμε (εκτός φωτιάς) μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου