Υλικά
125γρ κουβερτούρα
1 ½ κούπα χυμό πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
5 φύλλα μέντας
1 ½ κούπα χυμό πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
5 φύλλα μέντας
Διαδικασία
Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φύλλα μέντας.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και την ψιλοκομμένη μέντα.
Μόλις ο χυμός αρχίζει να βράζει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια. Ανακατεύουμε (εκτός φωτιάς) μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φύλλα μέντας.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και την ψιλοκομμένη μέντα.
Μόλις ο χυμός αρχίζει να βράζει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια. Ανακατεύουμε (εκτός φωτιάς) μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου