Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ταλιατέλες με κοτόπουλο φέτα και βασιλικό


Υλικά:
400 γρ ταλιατέλες
2 κτλ ελαιόλαδο για το κοτόπουλο
4 κτλ ελαιόλαδο για τον βασιλικό
400 γρ στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λεπτά φιλετάκια
1 φλ φρέσκο βασιλικό φύλλα
150 γρ τυρί φέτα τριμμένη
αλάτι
φρεσκοκομμένο πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό al dente.
Ζεσταίνουμε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και καβουρντίζουμε το κοτόπουλο για 2 έως 3 λεπτά ή έως ότου ροδοκοκκινίσει.
Προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο κοτόπουλο , αλατίζουμε , πιπερώνουμε, ανακατεύουμε , σερβίρουμε σε πιάτα και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα.
Την ίδια στιγμή ζεσταίνουμε δύο κουταλιές ελαιόλαδο στο τηγάνι και καβουρντίζουμε τον βασιλικό.
Όπως είναι καυτό το λάδι με τον βασιλικό περιχύνουμε μοιράζοντας το περιεχόμενο στα έτοιμα πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου