Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Γαρίδες σαγανάκι

1 κιλό μεγάλες Γαρίδες
250 γρμ. σκληρή Φέτα
1 φλυτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
4 ώριμες Ντομάτα(ες)
2 μέτρια ψιλοκομμένα Κρεμμύδι(α)
1 (προεραιτικα) ψιλοκομμένη Πράσινη(ες) πιπεριά(ες)
1 σκελίδα ψιλοκομμένο Σκόρδο
1 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένος Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
λίγη Πάπρικα

Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, αφαιρείτε τους σπόρους και τις περνάτε από τον μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Προσθέτετε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνετε την σάλτσα να βράσει για λίγο. Βάζετε τις γαρίδες σε γιουβέτσι ή πυρέξ και τις περιχύνετε με τη σάλτσα. Προσθέτετε το μαϊντανό, την φέτα κομμένη κομματάκια και λίγη πάπρικα.

Ψήνετε σε δυνατό φούρνο για μισή ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου